Κυριακή 1 Μαΐου 2011

League of Legends: Extreme Λιώσιμο

Καλά σήμερα, 1η Μαΐου του 2011 και ώρα 3:10 ολοκληρώθηκε το πιο γαμάτο game που έχω παίξει ποτέ στο LoL. Για να καταλάβετε για πόσο κάφρικο παιχνίδι μιλάμε, παίξαμε 1 ώρα και 32 λεπτά και οι περισσότεροι από εμάς είχαμε πάνω απο 40 assists! Ας περιγράψουμε λοιπόν πως ξεκίνησαν και τελειώσαν όλα.


Ο Στέφανος (Ligthting) πήρε Ashe, ένα champion που με αυτόν δεν παίζει σχεδόν ποτέ καλά. Για άλλη μια φορά ξεκίνησε άσχημα. Συγκεκριμένα, feedaρε την Tristana αρκετά και δυνάμωσε από την αρχή το κωλόπραμα. Μετά όμως νευρίασε και με την βοήθεια των Χριστοπαναγιών που εκφώνησε πήρε δύναμη και έδωσε το παστέλι στην Tristana και στους υπόλοιπους αντιπάλους χρησιμοποιώντας epic frozen arrows.

Ο Νικολής (Zaratoth), επιλέγοντας τον Karthus έκανε καλή αρχή και μετά από λίγο ξενερώσαμε όλοι γιατί η Forthnet συνωμότησε εναντίον του και του έριξε το δίκτυο. Τελικά επανήλθε και έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες συνέχισε να γαζώνει τους αντιπάλους του με την noobiκη ulti του. Συγκινητική στιγμή ήταν όταν είχε 1 HP και σκότωσε 2 εχθρούς που ήταν στην βάση μας!

O Ανέστης (TRgr), επέλεξε την Sivir και αν και προσωπικά δεν το περίμενα έπαιξε τέλεια! Έκανε μπόλικα kills και μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοικτό! ( D: ) Φήμες λένε πως κατά την διάρκεια του αγώνα ήθελε να πάει να κατουρήσει.

Στην ομάδα μας είχαμε και έναν άγνωστο που επέλεξε τον Gangplank (DKzChrizz) και για να πω την αλήθεια δεν έβλεπα τι έκανε στην αρχή. Πάντως από την μέση του αγώνα και μετά, έκανε μπόλικα critical hits και πετυχημένες ulti. Το παλικάρι βέβαια ήταν καπνιστής και δεν άντεχε την πολύ πίεση και προς το τέλος του αγώνα πέθανε στα κρισιμα σημεία.

Τέλος εγώ (BIGBOSSGR) επέλεξα τον Nasus και εντάξει τώρα τι να λέμε είμαι τούμπανο και έπαιξα χωρίς να κάνω ουτε ένα λάθος (μην βλέπετε τα death η ομάδα φταίει :P ). Πλάκα κάνω βέβαια, θα μπορούσα να έχω expάρει παραπάνω το Siphoning Strike για να κάνω παραπάνω damage αλλά επέλεξα τον μοναχικό δρόμο του tank και δεν έδωσα τόσο πολύ σημασία.

Με αυτά και με αυτά όπως καταλαβαίνετε ΧΑΣΑΜΕ! Ξενέρα; Όχι και τόσο. Κρατήσαμε το παιχνίδι για περίπου 30 λεπτα χωρίς να έχουμε ούτε ένα turret για προστασία, δίνοντας ότι έχουμε (ικανότητες) και δεν έχουμε (την ζωή μας). Είχαμε πωρωθεί!

Τέλος πάντων, το παιχνίδι ήταν πολύ διασκεδαστικό και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας. Έτσι λοιπόν θέλω να δώσω ένα δημόσιο μπράβο στην ομάδα μας!

Όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε την εικόνα με το τελικό σκορ κάνοντας κλικ εκεί.




ΕΔΩ ΡΕ!

5 σχόλια:

  1. Φίλε μου, δεν βρίσκω το λινκ για το τελικό σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό παιχνίδι πραγματικά. Εύχομαι σε όσου παίζουν League of Legends να έχουν τη μισή απόλαυση από αυτήν που είχαμε εμείς εχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα παίδες!!! Παίζω κι εγώ lol! Τα σπάει. Άντε να κάνουμε και κανα game μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα! Ποιος είσαι; Αν θες να παίξουμε απλά κανε μας invite :D

    Α και Zaratoth είσαι τυφλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι για να μην ξεχνιόμαστε, δεν ήθελα να πάω για κατούρημα σε αυτό το παιχνίδι. Στο προηγούμενο ήθελα. Σε αυτό ήταν άλλες οι περιστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή