Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Θα προσπαθήσω να μάθω το Photoshop




Κάθομαι που κάθομαι, γιατί να μην κάνω και τίποτα ουσιώδες από το να χάνω στα ranked;

Η ιδέα του να ασχοληθώ με την εικόνα πάντα μου άρεσε. Από πάντα μου άρεσε να τραβάω φωτογραφίες και το πρώτο πράγμα που με τράβηξε στον υπολογιστή ήταν η ζωγραφική! Ακόμα και στoν Amiga 500 της ξαδέρφης μoυ, όποτε καθόμουν έβαζα την δισκέτα του Workbench και ζωγράφιζα δικους μου κέρσορες με τις ωρες! Θυμάμαι τους γονείς μου που νόμιζαν ότι θα γίνω ο επόμενος Bob Ross επειδή το έκανα αυτό και ο επόμενος Ιπποκράτης επειδή διάβαζα τα μαθηματα μου στο δημοτικό και ενα σωρό άλλα πράγματα που δεν έγινα ποτε. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να γίνω PRO. (Αποδεικτικά στοιχεία PROότητας)

                    

Τελοσπάντων, όλο αυτό το ξαφνικό μου ήρθε γιατί είδα πόσο άσχημο είναι το blog μου σκέφτηκα οτι χρειάζομαι κάποιο θύμα να μου το φτιάξει αλλά επειδή δεν μου αρέσει να γίνομαι βάρος (και καλά) είπα να το κάνω μόνος μου. Πάω λοιπον και εγώ στην ζωγραφική και ενιωσα σαν μικρο παιδί ξανα προσπαθόντας να φτιάξω κάτι που χρειαζόμουν όπως τότε με τα cursors. Το αποτέλεσμα ήταν μια εμετική αηδία. Μετά συνειδιτοποιώ πως δεν ξέρω ορθογραφία και πως αυτή η δουλεία γίνεται με το Photoshop!
                               
Με το που το πάρω στα χέρια μου λοιπόν, δεν θα κάνω τίποτα γιατι θα λείπω όλη την μέρα από το σπίτι και πιθανότατα θα το ξεχάσω, οπότε μην περιμένετε για κανένα 6μηνο καμία αλλαγη στο blog του τύπου. Εδώ που τα λέμε γραφω μια φορά καθε 34 του Φλεβάρη και έχω εναν επισκέπτη κάθε 36 του Απρίλη οπότε gg.

Άσχετο Υ.Γ. Αύριο είναι Καθαρά Δευτέρα άρα επιτέλους μπορω να κάνω μπάνιο (Αν έχει ζεστό νερό, αλλιώς του χρόνου.). 

2 σχόλια:

  1. "Μετά συνειδιτοποιώ πως δεν ξέρω ορθογραφία και πως αυτή η δουλεία γίνεται με το Photoshop!"

    Η δουλεία. xD Χωρίς καν να σχολιάσω το συνειδητοποιώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίδωμεν!

    Άντε επιτέλους για να μη γίνεσαι βάρος σε μερικούς μερικούς.

    ~Tilion

    ΑπάντησηΔιαγραφή