Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Το μεγάλο μυστικό

Το ξέρατε ότι... 



..έχουμε μπει στο 2012; Αν πάντως δεν το ξέρατε και περιμένατε να το διαβάσετε εδώ πέρα, τότε τσάμπα περιμένατε. Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ, πράγματι, εδώ και 3 μήνες είμαστε μέσα στο 2012! Καλό ψόφο σε όλους (μην ξεχνάτε φέτος είναι το τέλος του κόσμου).

Λοιπόν μέσα σε αυτό το διάστημα κοινωνικοποιήθηκα αρκετά μιας που γνώρισα αρκετά games και είχαμε μερικές πολύ ωραίες εμπειρίες.

Νομίζω πρώτα έπαιξα-τερμάτισα το Uncharted 2. Εντάξει, υπέρ-παιχνιδάρα! Πολύ ωραίο σενάριο, αρτιότατο gameplay, γραφικά τούμπανο, soundtrack ονειρικό και πολύ φοβερές ατάκες από τον Nathan Drake. Πιστεύω πως κάθε καμένος PS3 owner πρέπει να το παίξει μέχρι τέλους.


   

Μέσα στον Ιανουάριο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχα τα γενέθλια μου. Έφτασα τα 65 χρόνια και επιτέλους βγήκα σε σύνταξη. Ναι, το ξέρω ότι γράφω βλακείες αλλά πως αλλιώς θα φαίνεται γεμάτη η ανάρτηση; Πήρα νομίζω 2 δώρα. Ένα Buzz: Παγκόσμιο Quiz από τον Στέφανο (με καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα-gg Στέφανε) και ένα Diablo II από τον Ak47 Plain Strider.

Έπειτα από κάτι εβδομάδες πήγα στο σπίτι του Νικολή και τερματίσαμε το παλούκι Magicka. Ήταν πολύ αστείο και διασκεδαστικό, πράγμα που δεν το περίμενα αρχικά. Βέβαια ο λόγος που πήγα μέχρι τον Νικολή δεν είναι επειδή μου έλειψε η ασχημόφατσά του (hue hue) αλλά γιατί το Magicka έχει δολοφονικές τάσεις. Θα το ξαναέπαιζα αυτό ή κάποιο expansion του.

          

Κάπου στο ενδιάμεσο, μου ήρθε έτσι στο άκυρο να διαβάσω ένα βιβλίο και γι' αυτό πήγα και αγόρασα μια τριλογία στα Αγγλικά που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της αλλά και ούτε και ο πατέρας της. "The Night Angel" λέγεται, μου κόστισε 15 ευρά και ευτυχώς ειναι πάρα πολύ καλή! Γενικά για όποιον ενδιαφέρεται πρόκειται για έναν assassin που... καλά σιγά μην σας εξηγήσω κιόλας. WIKIPEDIA.

Και κάπου εδώ βαριέμαι να συνεχίσω το γράψιμο. Γι' αυτό, απλώς θα αναφέρω μερικά ακόμη σημαντικά νέα. Το Lefaki έβαλε κάρτα στο κινητό. Αγόρασα τα Red Dead Redemption, Bully και Mass Effect. Έφτασα τα 1000 win στο LoL. Θέλω μηχανή. Έψαχνα για hentai (όχι για μένα για ένα φίλο μου) και κατέληξα στο να βρω ένα γαμάτο anime το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα, το High School DxD. Πήγα στο Νικολή (μαζί με τον Reaper) να παίξουμε Buzz χωρίς να φέρω το Buzz και περπατήσαμε 42 χιλιόμετρα για να πάμε να το νοικιάσουμε.

Αυτά νομίζω. Άντε τα λέμε πάλι σε κανένα εξάμηνο!

Υ.Γ.: Αν έχει ορθογραφικά λάθη ή οι προτάσεις δεν βγάζουν νόημα είναι επειδή βαριέμαι να διαβάσω το ίδιο μου το κείμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου