Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

1η εντολή: Μην εμπιστεύεσαι ποτέ τα κινητά



Τελικά είχαν όλοι δίκιο. Ο Φρόιντ, ο Αριστοφάνης, ακόμα και ο Μπάρμπα-Γιάννης είχαν πει πως δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε το κινητό μας για ξυπνητήρι. Δεν τους πίστεψα και τελικά έφαγα το κεφάλι μου. Μακάρι να είχα την σοφία τους. Anyway...
Το χρησιμοποίησα και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά. Πέρα του ότι πραγματοποιήθηκε αναστροφή των πόλων της γης καθώς και δυο ηφαιστειακές εκρήξεις που αφάνισαν τις φυλές των Σάκα και των κοτόπουλων, ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! Φαντάζομαι πως όλοι σας καταλαβαίνετε το μέγεθος της καταστροφής.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση που το ξυπνητήρι του κινητού χτύπησε και εγώ του έκανα διάφορα περίεργα πράγματα, γιατί για κάποιο λόγο τώρα που ξύπνησα το βρήκα πεταμένο στο διάδρομο... Μάλλον όμως θα πήγε από μόνο του εκεί για να με τιμωρήσει επειδή το χρησιμοποίησα ως ξυπνητήρι.  Εγώ όμως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτό το βράδυ θα πάρω εκδίκηση. Θα χρησιμοποιήσω 2 κινητά και 2 κλασικά ξυπνητήρια (το ένα παραείναι κλασικό όμως - λειτουργεί με κούρδισμα), όλα στην ίδια ώρα.

Δεν πιστεύω στις προκαταλήψεις και δεν φοβάμαι να τις αντιμετωπίσω!!!! D-:

1 σχόλιο: